image372

Doe jij waar je blij van wordt?

Als yogadocent word je waarschijnlijk blij van het geven van je lessen en tevreden cursisten. Wil je meer verdieping door hen een yogareis aan te bieden op een mooie locatie in Spanje? Dan doe ik waar ík blij van word: alles van A tot Z voor je regelen.

image373

Organisatietalent met jarenlange passie voor Spanje en yoga.

Na mijn studie Spaanse taal- en letterkunde aan de UvA wilde ik wat meer van de wereld zien en heb een jaar gewerkt als KLM-stewardess. Vele reizen later ben ik gestart als locatiemanager van de Nederlands-Spaanse Kamer van Koophandel in den Haag. Ik vertegenwoordigde het hoofdkantoor in Madrid en organiseerde programma’s en reizen voor handelsdelegaties zowel in Nederland als in Spanje.


Enige tijd geleden was ik met een goede vriendin, die tevens yogadocent is, samen op reis. In alle rust kwam een al lang sluimerend idee naar boven. Ik wilde graag bezig zijn met dingen waar ik blij van word: Organiseren, Spanje en Yoga. En dan het liefst in een groene omgeving. Ik heb mezelf op dat moment ‘groen licht’ gegeven om via Luz Verde yogaretreats te organiseren in Spanje.


Ontspannende en inspirerende reizen organiseren en begeleiden in Spanje. Op bijzondere locaties die ik persoonlijk heb uitgezocht. Ik zet mijn talenkennis, passie voor yoga en begrip van de Spaanse cultuur graag in om jouw retreat tot een succes te maken!


Richina de Jong

image374

Nieuwsbrief en Sociale media

Meer informatie over Luz Verde? Ik zal regelmatig een nieuwsbrief sturen met updates, ervaringen en interessante weetjes voor iedereen die van reizen, retreats, yoga en Spanje houdt. Op Social media (Facebook, Instagram, LinkedIn) zal ik deze informatie ook delen.


Wil je weten wat ik voor je kan doen? 

Bel of stuur een bericht naar +31 6 29 07 37 01. 


Je kunt ook een e-mail sturen naar info@luzverde.nl of het formulier op de contactpagina gebruiken.